Bleach Dye

-Bleach- betekent bleek en -Dye- betekent verven, wat ik dus doe is met bleekmiddel ‘verven’. Ik verdun een kleine beetje bleekmiddel met twee derde water, dit mengen we in een spuitje welke het mengsel goed vernevelt over de stof. Om de geometrische patronen op de handgemaakte soulshirts ‘uit de verf’ te laten komen werken we met sjablonen.

In onze verhalen op Instagram en Facebook laten we je zien hoe dit in zijn werk gaat.
We lichten hier een tipje van de sluier op, soms gaat het er wild aan toe met drippers en druipers wat voor een extra kunstzinnig effect zorgt. Geen shirt wordt hetzelfde, het is telkens weer een verrassing en alle zijn gemaakt met liefde, passie en toewijding.

Deze techniek kwam tot stand tijdens een proces van naar binnen keren in tijden van Corona Lockdowns. Mijn andere onderneming in events, Coco Nuts Productions lag compleet op zijn gat waardoor er ruimte ontstond om iets nieuws te ontdekken en te creëren. Ik vind het zelf zo magisch dat ik elke ochtend gepassioneerd aan meerdere SoulShirts werk. In mijn fantastische atelier in Leeuwarden voel ik alle ruimte om creatief te zijn. Creëren van binnen naar buiten, met als grote inspiratiebron de heilige geometrie die mij rechtstreeks verbind met de bron.

Bleach Dye